putovanja

« Za bolju budućnost | Main | Porcelanski ten-AGAIN »

Nedostižan početak sa trajnim krajem
2010/08/28,23:22

Nov dan kao i svaki drugi. Predavanja o elektronskom poslovanju nisu kao nekada kada sam išla u školu. Možda su razlog godine, ali ne, ne mogu tu paralelu praviti uvek. Nekako mi se čini da je malo prevaziđena. Tematika je odlična, ali je tempo malo prevelik i to je razlog koji mi je prepreka  pravilnom razmišljanju.

Prvi zadatak, koji sam dobila, druge nedelje obuke, bio je pravljenje bloga. Da li sam dobro shvatila? Blok ili blog. Ipak je blog u pitanju, samo moram priznati da me je prilično zablogirao dok ga nisam shvatila. Drugim rečima je to dnevnik ličnog razmišljanja koji me i sada dok ovo pišem nagoni na podsvesno razmišljanje da li radim pravu stvar.

Taman toliko vremena imam da shvatim o čemu se radi i već tog momenta dolazi druga tematika kao problem jer predavanje mora da se nastavi, a blog ostaje. Blog koji nosi neko značenje koje, iskreno govoreći, meni još uvek nije jasno. Da li treba da se posvetim daljem pisanju i napretku u blogerskom svetu, koji nije mali, ili se vratiti na internet i posećivanju " infostuda ". 

Ipak mislim da je sve ovo tek početak nekog pravog puta u poslovnom svetu koji ću razumeti tek po završetku svih predavanja koji, iskreno, ni do pola nisu stigli. Kako nam kažu predavači, na kraju ćemo postati pravi stilisti zanata, samo se nadam da neću morati dugo čekati na ostvarenje stilskog sna, koji obećava, jer od nečega se mora živeti.

DiggRedditTwitterStumbleUponTechnorati FavoritesDeliciousMySpaceSphereTumblrFriendFeedGoogle Bookmarks

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu